søndag 27. april 2014

Svanedammen

På tur for å mate ender og lete etter søte små. Tok turen til andedammen for å lete etter svaneunger.  

Det tok ikke lange tiden før det dukket opp en liten familie De er så utrolig nydelige disse små nøstene.


På veien hjem til meg møtte jeg plutselig på denne gjengen som skulle gå fra et lite vann til et litt større. De var så søte der de kom gående over gangfeltet. Desverre fikk jeg ikke opp kamera før de var gått over veien.
Det var ganske gøy å se på disse nøstene hoppe opp fortauskanten og vagge videre på rekke. Lydige barn dette her :-)


Våren og sommeren er en hærlig tid, da kan jeg begynne å kikke etter småtter rundt om i naturen og det er en hyggelig opplevelse når de dukker opp. Og så er jeg jo alltid på jakt etter nye bildeutsnitt, omgivelser og situasjoner. Neste helg skal jeg på orme- og fuglefototur. Jeg har bilder av hoggorm, slettsnok (på bildet) og buorm før men ønsker flere. Buprmen har vi bare sammenkrøpet i en kvisthaug så kunne tenkt meg nytt av den iallefall. Om vi får tid skal vi ta litt fuglefoto i slengen. Ormer kan mulig høres ekkelt og skummelt ut, spes hoggorm. Men når jeg ble fokusert på fotodelen glemte jeg helt hva motivet egentlig var. Gleder meg masse, skal være sammen med to venner så det blir jo en kosetur også :-)


Bilder fra turen kommer, så sant vi treffer på noen...


Monica2 kommentarer:

 1. Har ekstrem sans for det siste.
  Nr 1 er kult, du snakker om å svømme vær sin veier etter familietreff. hi,hi.
  Knallfine bilder.
  Klems Karin

  SvarSlett
 2. Tusen takk :-) Det er en flott dam, men ikke alltid de er så snille med hverandre når de mates. Svanene bestemmer og endene får det som bli igjen. Så når vi drar dit er det viktig å ha med nok :-) Satser på unger i år også og da kanskje få bilde av dem enda mindre, i tillegg til andeunger som også er nydelige.

  SvarSlett